Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter

Laxkotletter med en crème på bland annat ruccola, parmesan och kvarg serverar du här med ugnsbakad fänkål och rostade valnötter. Laxen, ruccolacrèmen och fänkålen passar bra till potatis där valnötterna ger fin knaprighet.

Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter

Ingredienser

4 portioner
2 fänkål
2 msk olivolja
salt
peppar
70 g rucola
1 vitlöksklyfta
1 msk kapris
1 dl riven parmesan
2 dl kvarg
1 citron
1 dl valnötter
4 laxkotletter
1 msk matfett

Gör så här

00:20:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2861 KJ / 684 kCal
Fett41.9 g

Testa liknande recept

  • Bräckt lax med pestopotatis
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hoisin- och sesamlax
    Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad