Laxkotlett med dill- och kaprissås

Laxkotlett med dill- och kaprissås är en fräsch, snabblagad och smakfull rätt som passar ypperligt till middag mitt i veckan. Servera laxkotletten med couscous, salladsblad och den läckra dill- och kaprissåsen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Ingredienser
4 portioner
4 laxkotletter (à ca 180 g)
olivolja till stekning
salt
nymalen svartpeppar
Dill- och kaprissås
10 gröna oliver
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl grovhackad dill
1 msk kapris
1 tsk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
Till servering
couscous eller ris
spröda salladsblad
Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stGör egna En laxsida och skär varannan skär igenom och ett skär bras till skinnet
Gunhild
absolut endast potatis till, inte ris eller couscous
Annelie
Låter jattegott men det är ju omöjligt att få tag på laxkotletter nånstans?! Var köpa dom?!
Fredrik
Hej Fredrik! De bör finnas i din butik. Prata med handlaren annars. Hälsningar Michelle
ICA-köket