Välsmakande laxgryta med fänkål, zucchini, tomater och vitt vin. En uppskattad och god gryta som är enkel att tillaga. Servera med rostat bröd och en klick crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Fri från gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i fiskfonden och välj lämpliga tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Agneta
2020-09-20Allt ok väldigt gott vi öka på grönsaker Focaccia till 👌🏻 Agneta
Phoebe
2020-09-16Mindre citronskal, tog 2 fiskbuljongtärningar, mer salt och peppar. Lät det sjuda 10-15 min innan laxen lades i. Vi hade ris till.
Christina
2010-01-25Ett mellanting mellan soppa och gryta. Koktiden innan fisken läggs i är för kort i receptet - smakerna hinner inte gifta sig. Godare dagen efter. Hade ej lax hemma så tog fisktärningsmix istället. Creme fraiche med vitlök samt bröd är ett måste till. Annars blir det inte mättande nog.