En riktigt god laxgryta med purjolök, majs och citron som tillagas på under en timme och säkert går hem även hos de små. Denna laxgryta har vackra färger och underbar doft.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen/fonden och brödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ och servera med mjölkfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den är kanske lite "rinnig" men smaken är jättegod och det är nyttig mat - särskilt om laxen är färsk (ej fryst) Rekommenderar denna maträtt
Ingegerd
2014-01-20Det här är inte en gryta - mer som en soppa. Det var dock inget fel på smaken :-)
Carina
2013-09-23Gott!!
Sara
2013-09-02