Denna härliga fiskrätt kommer bli mycket uppskattad både av stora och små. Koka ihop grönsaker, purjolök, fiskfond och grädde som du mixar slätt före du lägger ner fisk, majs och lyxiga musslor i grytan. Servera med lite bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2009
Glutenfri.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett. Kontrollera innehållet i fonden. Använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett. Kontrollera innehållet i fonden. Byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2020-10-11Nja den gör jag nog inte om.
Martina
2009-03-20Håller med om att det mer är en soppa. Jättegod! Vi gjorde med vinmarinerade musslor, det blev jättebra!
Therese
2009-02-24jättegod. skulle dock säga att det är en soppa snarare än en gryta.