Sagolik varmrätt med krämig chèvre och kryddiga laxfärsbiffar. Ringla över lite egengjord salladsdressing och avnjut de fint komponerade ingredienserna.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2020-11-12Detta är min favoriträtt all time!!!!! Och går alltid hem hos mina gäster! Ändrar inget i huvudreceptet - friterar dock i kokosfett som inte ger någon smak och klarar upphettning väldigt bra. Serveras med fördel med pressad potatis. Dressingen serverar jag vid sidan och gör minst dubbla mängden och mer chili (och en enligt recept för de som inte gillar det starka). Denna rätt är även en av få rätter som är jättegod att värma upp i matlådan, så gör lite extra. Obs! Köp alltid färsk lax - funkar inte med fryst som du tinat.
Mari
2018-09-22Min rekommendation är att utesluta vitvinsvinäger, den tog över smaken och gjorde biffarna oätliga.
Marlis
2016-07-09Ett "hett" tips är att tillaga laxfärsbiffarna i ugnen i stället för att steka/fritera. Jag lägger laxfärsbiffarna i cupcake-formar i en förvärmd ugn med ca 160 C i ca 15 min. Är hälsosammare än att steka. Och så goda!