Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Grapefrukt och avokado är riktigt gott ihop. Pomelo har ett fast fruktkött och bidrar med både vacker färg och fin sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Ingredienser

4 portioner
400 g skinn- och benfri laxfilé (fryst minst 3 dygn)
1 l vatten + salt (1 dl salt per liter vatten)
1/2 blodgrapefrukt
1 pomelo
1/2 apelsin
2 msk flytande honung
1 msk färskpressad limejuice
2 msk olivolja
1/2 tsk flingsalt
1 krm peppar
2 avokador
1/2 kruka koriander
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sallad med varm lax och worcester-limedressing
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snögubbe
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokadosoppa med räkor
Betyg 2.8 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yoghurtglass med hallon och apelsin
Betyg 3.4 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mango- och hallonsmoothie
Betyg 3.9 av 5.
34 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smoothie med avokado och hallon
Betyg 3.7 av 5.
52 personer har röstat
Under 15 min att tillaga