Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Grapefrukt och avokado är riktigt gott ihop. Pomelo har ett fast fruktkött och bidrar med både vacker färg och fin sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Ingredienser

4 portioner
400 g  skinn- och benfri laxfilé (fryst minst 3 dygn)
1 l  vatten + salt (1 dl salt per liter vatten)
1/2   blodgrapefrukt
1   pomelo
1/2   apelsin
2 msk  flytande honung
1 msk  färskpressad limejuice
2 msk  olivolja
1/2 tsk  flingsalt
1 krm  peppar
2   avokador
1/2   kruka koriander
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Snögubbe
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Yoghurtglass med hallon och apelsin
Betyg 3.4 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Saffransceviche
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smoothie med avokado och hallon
Betyg 3.7 av 5.
52 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Afroditiska bär i kryddlag
Betyg 2.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mörk chokladkräm med apelsin
Betyg 3.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga