Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Grapefrukt och avokado är riktigt gott ihop. Pomelo har ett fast fruktkött och bidrar med både vacker färg och fin sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Laxcarpaccio med pomelo och citrusvinägrett

Ingredienser

4 portioner
400 g skinn- och benfri laxfilé (fryst minst 3 dygn)
1 l vatten + salt (1 dl salt per liter vatten)
1/2 blodgrapefrukt
1 pomelo
1/2 apelsin
2 msk flytande honung
1 msk färskpressad limejuice
2 msk olivolja
1/2 tsk flingsalt
1 krm peppar
2 avokador
1/2 kruka koriander
nymalen svartpeppar

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kardemummabrylé
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citrus fizz
    Betyg 2.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sötsur citrussalsa
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Avokadosoppa med räkor
    Betyg 2.9 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad