Lax under kaviartäcke
Lyxig vardagslax under kaviartäcke med potatis och ärter är en oklanderlig fiskrätt. Bred crème fraicheblandningen över laxen och grädda en andra gång i ugnen.
Ingredienser
4 portioner
600 g laxfilé
2 dl crème fraiche
1 tub kaviar (liten)
1 knippe gräslök
dragon
salt
vitpeppar
10 potatisar
1 pkt djupfrysta ärtor (à 250 g)
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag älskar lax, så i morron när man är ledig, så skall jag prova att lage denne rätt. Kommar tillbaks här och berättar om min familj tyckye om det.
Jytte
2008-08-26Supergod vardagsfisk! 2-åringen åt som en häst också. Hade ingen gräslök, så rödlök fick ersätta det, gick hur bra som helst! Lade även i frysta broccolibuketter bredvid fisken i formen, så då fick man in lite nyttigt grönt också! Blev supergott! Lite extrasås gjorde jag nog också!
Karin
2007-12-17God fräsch rätt. Kommer att göra fler gånger men då med extra sås!
Malin
2007-02-18