Lax- och koljapastej

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lax- och koljapastej

Lax- och koljapastej är ett avancerat och rikt recept med en fascinerande konsistens från laxfärsen och koljafilén. Perfekt att servera på buffébordet eller till midsommar.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Lax- och koljapastej

Ingredienser

8 portioner
400 g laxfilé (rumsvarm)
1 1/2 tsk salt
2 msk vetemjöl
2 msk pressad citronsaft
2 ägg (rumsvarma)
3 dl vispgrädde (rumsvarm)
3 msk finhackad gräslök
200 g koljafilé
1 liten knippa dill
1 1/2 tsk rosépeppar (1,5 tsk rosépeppar kan bytas mot 2 krm vitpeppar)

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Fiskfilé i kapprock
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kolja med räk- och dillsås
    Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad kolja med prickig sås
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad