Lax med rotfrukter och dillvinägrett
Underbar ugnsbakad lax med smak av crème fraiche, lök och citron. Till laxen serverar du en smaklig rotfruktsallad med potatis, morötter och palsternackor i en härlig dillvinägrett.
Ingredienser
4 portioner
1 citron
2 rödlökar
1 dl lätt crème fraiche
1 äggula
salt
peppar
2 morötter
2 palsternackor
10 medelstora potatisar
600 g laxfilé
1 kruka dill
1 dl rapsolja
2 msk äppelcidervinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Fel i receptet Pkt 4: bred på 'crème fraiche' borde väl vara 'crème fraiche blandningen´ för var ska den annars finnas med? Likaså blir salt och peppar både i blandningen och på laxen för mycket. Jag återkommer när jag provlagat med mina ändringar.
Monica
2009-04-02