Laxen tillagas i ugn, täckt med en blandning av oliver, vitlök och citronsaft. En fräsch och enkel måltid, där de olika smakerna träder fram alldeles lagom mycket.
Ingredienser
4 portioner
600 g lax (skinn- och benfri)
saften från 2 citroner
150 g oliver
2 vitlöksklyftor
1/2 dl olivolja
färsk basilika
Till servering
potatis eller tomat- och bönsallad
För alla
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.Recept från Norskfisk.se
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.8 av 5.
55 personer har röstat
1 st
Kommentar
Några tips: använd goda gröna oliver (med kärnor) och ta bara några droppar citronsaft så blir det supergott!
Kommentar
Några tips: använd goda gröna oliver (med kärnor) och ta bara några droppar citronsaft så blir det supergott!
Johan fredrik
2019-04-13