Chèvrelax med örter
En fräsch och uppfriskande middag får du när du bjuder på den här goda rätten. Frisk ugnsbakad lax fylls med en krämig röra av chèvre och örter och placeras på en vacker bädd av en suverän sallad.
Ingredienser
4 portioner
4 portionsbitar lax (à 150 g)
150 g chèvre (bredbar)
3 msk skuren färsk timjan och basilika
salt
peppar
Sallad
1 burk kikärtor
150 g sockerärtor eller haricots verts
mangoldskott
20 oliver
1 rödlök
2 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk socker
1 tsk dijonsenap
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den är så enkel och så snabb så den kvalade in som en vardagsfavorit!
Katrina
2009-05-20En fullträff! Jättegott!
Helena
2009-03-20vilken höjdare. enkelt och snabbt. bytte ut chévre mot vanlig feta eftersom maken inte gillar chévre. gick jättebra.. men jag tror att chévre är att föredra. fyllde oxå på salladen med lite röd chinoa (stavas det så?). vill varmt rekomendera denna rätt.
Charlotte
2009-03-07