Lätthalstrad lax

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lätthalstrad lax

Lätthalstrad lax med smak av Indonesien. Laxen halstras i en torr panna med en panering av noriblad, sesamfrön, salt och socker. Servera fisken med finskuren salladslök och ketjap manis i en skål. En liten rätt med stor smak.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2007

Lätthalstrad lax

Ingredienser

10 portioner
300 g fryst, tinad lax (skinnfri)
4 noriark
1/2 dl sesamfrön av valfri färg
1 tsk salt
1/2 tsk strösocker
salladslök till garnering
ketjap manis (indonesisk söt soja) till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sötstark sojaglaze
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nudlar med strimlat fläsk
Betyg 3.3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Revben med plommon och stjärnanis
Betyg 3 av 5.56 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marmorerade te-ägg
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Satay med fräsch jordnötssås
Betyg 2.8 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad