Lätthalstrad lax

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Lätthalstrad lax

Lätthalstrad lax med smak av Indonesien. Laxen halstras i en torr panna med en panering av noriblad, sesamfrön, salt och socker. Servera fisken med finskuren salladslök och ketjap manis i en skål. En liten rätt med stor smak.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2007

Lätthalstrad lax

Ingredienser

10 portioner
300 g  fryst, tinad lax (skinnfri)
4   noriark
1/2 dl  sesamfrön av valfri färg
1 tsk  salt
1/2 tsk  strösocker
salladslök till garnering
ketjap manis (indonesisk söt soja) till servering

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 potioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Sötstark sojaglaze
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nudlar med strimlat fläsk
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Revben med plommon och stjärnanis
Betyg 3 av 5.
56 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marmorerade te-ägg
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Satay med fräsch jordnötssås
Betyg 2.8 av 5.
71 personer har röstat
Över 60 min att tillaga