Lätthalstrad lax

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Lätthalstrad lax

Lätthalstrad lax med smak av Indonesien. Laxen halstras i en torr panna med en panering av noriblad, sesamfrön, salt och socker. Servera fisken med finskuren salladslök och ketjap manis i en skål. En liten rätt med stor smak.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2007

Lätthalstrad lax

Ingredienser

10 portioner
300 g  fryst, tinad lax (skinnfri)
4   noriark
1/2 dl  sesamfrön av valfri färg
1 tsk  salt
1/2 tsk  strösocker
salladslök till garnering
ketjap manis (indonesisk söt soja) till servering

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 potioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Sötstark sojaglaze
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nudlar med strimlat fläsk
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marmorerade te-ägg
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revben med plommon och stjärnanis
Betyg 3 av 5.
56 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Satay med fräsch jordnötssås
Betyg 2.8 av 5.
71 personer har röstat
Över 60 min att tillaga