Lat rabarberpaj

Betyg 3.2 av 5.
239 personer har röstat
35
Lat rabarberpaj

Enklare än så här blir det inte. Med det här receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Lat rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
400 g skivad rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
50 g vit choklad
75 g kylskåpskallt smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
239 personer har röstat

Kommentarer

Varför krångla till det? Enkelt och GOTT! Kan rekommenderas. : )

Jan-olof

2024-07-09

Väldigt god, kommer göra den fler gånger 😊

Sabina

2024-07-03

Jättegod paj. Enkel att göra. Skall testa med äpplen till hösten.

Eva

2024-06-23

Näringsvärde per portion

Energi1715 KJ / 410 kCal
Fett21 g
Salt0.26 g
Kolhydrater49 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Rabarberpaj med mandelmassa
Betyg 4.5 av 5.
107 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarberpaj med brynt smör
Betyg 3.8 av 5.
224 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Knäckig rabarberpaj
Betyg 4.2 av 5.
2814 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk rabarberpaj
Betyg 4 av 5.
54 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pappas paj
Betyg 3.5 av 5.
118 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbspaj
Betyg 4.6 av 5.
114 personer har röstat
Under 45 min att tillaga