Lat rabarberpaj

Betyg 3.1 av 5.
222 personer har röstat
27
Lat rabarberpaj

Enklare än så här blir det inte. Med det här receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Lat rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
400 g  skivad rabarber
1 msk  potatismjöl
1 dl  socker
1 dl  vetemjöl
1 dl  havregryn
50 g  vit choklad
75 g  kylskåpskallt smör

För alla

Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och vit choklad.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
222 personer har röstat

Kommentarer

Gott snabbt och enkelt 👌

Eleonor

2023-03-04

Smakar som havregrynsgröt med smak av rabarber

Rose-marie

2022-11-08

Snabbt smidigt goty

Rose-marie

2022-11-08

Näringsvärde per portion

Energi1715 KJ / 410 kCal
Fett21 g
Salt0.26 g
Kolhydrater49 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Rabarberpaj med mandelmassa
Betyg 4.6 av 5.
84 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarberpaj med brynt smör
Betyg 3.7 av 5.
208 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Knäckig rabarberpaj
Betyg 4.1 av 5.
2383 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Kycklingkebab med två såser
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga