Lat rabarberpaj

176
16
Lat rabarberpaj

Enklare än så här blir det inte. Med det här receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Lat rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
400 g
skivad rabarber
1 msk
potatismjöl
1 dl
socker
1 dl
vetemjöl
1 dl
havregryn
50 g
vit choklad
75 g
kylskåpskallt smör
Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

176

Kommentarer

Clas göran

6/30/2020

Det här receptet visar att man inte kan vara lat när man lagar mat. Synd på rabarberna.

Elisabeth

5/31/2020

Fantastiskt enkel och god rabarberpaj😋

Elina

5/11/2020

Vi gjort pajen i helgen och vi tog lite mer vit choklad (typ 80g) och 1 dl kokosflingor. Pajen var jätte mumsigt med Arlas vaniljavisp!

Näringsvärde per portion

Energi 1715 KJ / 410 kCal
Fett 21 g
Salt 0.26 g
Kolhydrater 49 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept