Lat rabarberpaj
Enklare än så här blir det inte. Med det här receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013
Ingredienser
4 portioner
400 g skivad rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
50 g vit choklad
75 g kylskåpskallt smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1715 KJ / 410 kCal
Fett21 g
Salt0.26 g
Kolhydrater49 g
Protein4 g
Kommentarer
Varför krångla till det? Enkelt och GOTT! Kan rekommenderas. : )
Jan-olof
2024-07-09Väldigt god, kommer göra den fler gånger 😊
Sabina
2024-07-03Jättegod paj. Enkel att göra. Skall testa med äpplen till hösten.
Eva
2024-06-23