Denna paj är en syrlig och frisk smulpaj med jordgubbar och rabarber. Mer midsommar kan det knappast bli!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2003
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix. Välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller margarin.
Gör mjölkproteinfri: byt margarin mot mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jennie
2022-05-29Vi älskar denna paj varit med i många år nu. Suverän till midsommar m.m.
Sofia
2021-09-02Väldigt gott, uppskattat av gästerna.
Nea
2021-03-18Oerhört gott och enkelt recept alla tider på året (även med fryst rabarber och dito jordgubbar). Men i ugnen behöver pajen vara inne minst 30 minuter om inte mer för att bli färdig.