Pappas paj
![Pappas paj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_38679/cf_259/pappas_paj.jpg)
Denna paj är en syrlig och frisk smulpaj med jordgubbar och rabarber. Mer midsommar kan det knappast bli!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003
![Pappas paj](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_38679/cf_259/pappas_paj.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Smuldeg
100 g margarin
2 msk socker
1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl havregryn
Fyllning
1/2 l rabarber (1/2 l rabarber motsvarar ca 250 g)
1/2 l jordgubbar
1 dl socker
1 msk potatismjöl
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix. Välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller margarin.
Gör mjölkproteinfri: byt margarin mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket god paj
Wide
2024-06-01Bästa pajen!
Christina
2023-05-22Mycket god ofrisk smak
Britt-mari
2023-05-22