Lasagne "moussaka" med aubergine och mozzarella är en fluffig lasagne på nötfärs och grönsaker som tillagas i ugn och gärna serveras med en sallad och gurkstavar.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
13 2011
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri matkvarg, byt mozzarella mot hårdost lagrad mer än 3 månader eller laktosfri fetaost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katarina
2020-09-05Jättegott! Jag la till lite matlagningsgrädde.
Firouzeh
2020-01-27Väldigt gott!! Följde receptet och hade mycket glada (och mätta) gäster:-)
Redaktionen
2015-02-05Hej Maja-Stina! Ber om ursäkt för en otydligheten. Men det ska vara 250 g kesella. Lycka till!