Lasagne med sallad

Lasagne behöver inte vara så krånglig om man tar till små knep! I denna används crème fraiche som såsbas, och den blandas direkt ihop med pastasåsen och den stekta köttfärsen. Fyllningen varvas med lasagneplattorna innan ost strös över topplagret. Ät ihop med sallad och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2021

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3317 KJ / 797 kCal
Fett42 g
Salt2.9 g
Kolhydrater64 g
Protein38 g

Kommentarer
11 stHelt OK recept men är aningens för obalanserad i ration tomat-mejeri. Nästa gång lägger jag antingen till mer crème fraiche eller en burk mascarpone. Adderade buljongtärning och en hel del örtkryddor plus chili flakes. Extra tips: bryt ner plattorna i mindre bitar direkt i pannan och slipp diska en extra form!
Anna
Jättebra recept. Kommer att göra det flera gånger. Ska se hur lasagnen smakar, när den kommer ut ur ugnen. Hällde i tomatpuré i en lång stråle i grytan och hade även i 3 tsk timjan, 2 tsk oregano och 1 tsk basilika. Hade i 2 krm finmald svartpeppar och en halv tsk salt. Nu är den färdig i ugnen. Ska ta ut den nu med grytlapparna. Bra!
Eva-maria
Vet inte om det är jag som alltid gör fel men på 500 g färs blir det ju knappt några lager? Har provat flera gånger och det blir alltid så 🤔
Sara