Lantbuljongbrässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lantbuljongbrässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre

Ett härligt recept på lyxiga, brässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre. Du gör enkelt en god kräm av blomkål och crème fraiche och serverar med de ljuvliga, lantbuljongbrässerade rotfrukterna!

Lantbuljongbrässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre

Ingredienser

4 portioner
800 g rotfrukter (morot, kålrot och rotselleri)
2 msk buljong (lantbuljongpulver)
6 dl vatten till buljongen
100 g nakenhavre
3 msk kallpressad rapsolja
1/2 msk vinäger av god kvalitet
400 g brysselkål
1 msk smör
salt
peppar

Blomkålskräm

500 g blomkål
1 dl crème fraiche
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Hel kyckling i ugn med citron och timjan
    Betyg 4 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Vintergryta med brysselkål och korv
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glaserade rotfrukter
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad