Langospizza

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Langospizza

Den här langospizzan bjuder på en härlig blandning av intensiva smaker. Nötig pesto, fyllig gräddfil och smält ost tillsammans med lök och underbar stenbitsrom. Allt detta på en bädd av nybakad smidig pizzadeg.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Langospizza

Ingredienser

4 portioner

Pizzadeg

2 paket pizzadegmix

Topping

3 1/2 dl färdig pesto
1 pkt riven ost (à 150g)
1 - 1 1/2 dl gräddfil
2 burkar stenbitsrom (à 50 g)
1 gul lök

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Langos med vitlökssås
Betyg 4.1 av 5.121 personer har röstat
Receptet har 20 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Pesto, parmesan & salamipizza
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Langos
Betyg 4.4 av 5.288 personer har röstat
Receptet har 55 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Langos med stekt banan och glass
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Langos med äpple och citronmascarpone
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Romägg
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad