Lammstek kahilani
![Lammstek kahilani](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Utsökt, klassisk lammstek kahilani. Lättlagad och smaklig med utsökt, färsk rosmarin och vitlök. Morötter och lök placeras med steken i ugnen. Du får en njutbar och smaklig måltid med förstklassiga råvaror.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001
![Lammstek kahilani](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 lammstek med ben (à ca 1½ kg)
2 msk vetemjöl
salt och peppar
1 vitlöksklyfta
2 msk grovt hackad rosmarin
2 morötter
1 gul lök
5 dl grönsaksbuljong eller hälften rött vin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer