Lammstek kahilani

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Lammstek kahilani

Utsökt, klassisk lammstek kahilani. Lättlagad och smaklig med utsökt, färsk rosmarin och vitlök. Morötter och lök placeras med steken i ugnen. Du får en njutbar och smaklig måltid med förstklassiga råvaror.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Lammstek kahilani

Ingredienser

6 portioner
1   lammstek med ben (à ca 1½ kg)
2 msk  vetemjöl
salt och peppar
1   vitlöksklyfta
2 msk  grovt hackad rosmarin
2   morötter
1   gul lök
5 dl  grönsaksbuljong eller hälften rött vin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hel grillad lammstek
Betyg 3.3 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saftig lammstek
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammstek med rosmarin
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lamm med paprika och squash
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrongrillad lammstek
Betyg 2.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtkryddad lammstek med chèvre
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga