Lammskojs från Cuba

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Lammskojs från Cuba

Värmande och charmant lammskojs med spiskummin, lagerblad och kokosmjölk. Bestäm själv styrkan med kryddningen och avnjut det möra köttet tillsammans med potatis- och morotsmoset.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Lammskojs från Cuba

Ingredienser

6 portioner
1 kg  lammbog (med ben)
2 l  vatten
1   morot
1   gul lök
1 msk  spiskummin
2   lagerblad
2 msk  balsamvinäger

Mos

1 kg  potatis
2   morötter
2   buljong (från lammbogskoket)
3 msk  kokosmjölk (eller vanlig mjölk)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lammgryta från Berlin
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rimmad oxbringa
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Buljongkokt kycklingfilé med mos
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sommarsnabb lammbog
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Lammfilé med svampgnocchi och björnbärssås
Betyg 3.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga