Buljongkokt kycklingfilé med mos
Buljongkokt kycklingfilé med mos är en nyttigare kycklingrätt med saftigt rotmos serverat bredvid. Kycklingfilén, som får god smak av buljong med vin, är lika god om du serverar den varm som kall till rotmoset.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
Ingredienser
4 portioner
4 färska eller frysta kycklingfiléer
5 dl italiensk buljong (tärning + vatten)
1 dl vitt vin
5 kryddpepparkorn
1 lagerblad
1 morot
1 späd purjolök
1/2 - 1 tsk salt
4 portioner rotmos från slang eller hemlagat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gottigottgott!
Jürgen
2024-11-03Vad är Italiensk buljong. Caroline
Caroline
2021-09-10Gott. Trevlgt med lite annorlunda kycklingrecept, den kommer jag att göra flera gånger. mvh Ellen
Roland
2008-09-30