Lammskojs från Cuba

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammskojs från Cuba

Värmande och charmant lammskojs med spiskummin, lagerblad och kokosmjölk. Bestäm själv styrkan med kryddningen och avnjut det möra köttet tillsammans med potatis- och morotsmoset.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

6 portioner
1 kg lammbog (med ben)
2 l vatten
1 morot
1 gul lök
1 msk spiskummin
2 lagerblad
2 msk balsamvinäger

Mos

1 kg potatis
2 morötter
2 buljong (från lammbogskoket)
3 msk kokosmjölk (eller vanlig mjölk)

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Lammgryta från Berlin
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sommarsnabb lammbog
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Anitas lutfisklåda
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad