Lammrackabajsare

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammrackabajsare

Rackabajsare är en hemgjord lammkorv med harissa som är marockansk kryddpaste. Gott att servera på toast med tomat, karamelliserad lök och stekt ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Lammrackabajsare

Ingredienser

15 korvar
1 1/3 kg lammkött t ex bog
350 g högrev
2 1/2 tsk jodfritt salt
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1/2 msk harissapaste (stark chiliblandning)
1 msk starkt paprikapulver
1 tsk torkad oregano
1 tsk mortlade fänkålsfrön
1 tsk torkad mejram
1/2 tsk malen spiskummin
1 tsk svartpeppar
1 1/2 dl iskallt vatten
fjälster av gris

Gör så här

00:10:00
00:15:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Färsk lammkorv
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Hemgjord rödvinsmarinerad korv
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Lammkorv
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Het chilikorv
    Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Lammgryta från Berlin
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad