Lammkorvs- och kantarellpasta
Denna fantastiska lammkorvs- och kantarellpasta gör du på ett kick till lunch. Superenkelt att bara fräsa grönsaker, svamp och korv och sedan blanda med nykokt pasta. Servera med sallad, bröd och en klick crème fraiche med smak av franska örter.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008
Ingredienser
4 portioner
350 g pasta (gärna fullkorn)
1 stor morot
1 späd purjolök
1 burk kantareller (à ca 200 g)
300 - 400 g lammkorv
1 msk rapsolja
salt och peppar
1 burk crème fraiche franska örter (à 2 dl)
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche, smaksätt med örter.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), smaksätt med örter. Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2840 KJ / 679 kCal
Kommentarer