Lammkorvs- och kantarellpasta

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Lammkorvs- och kantarellpasta

Denna fantastiska lammkorvs- och kantarellpasta gör du på ett kick till lunch. Superenkelt att bara fräsa grönsaker, svamp och korv och sedan blanda med nykokt pasta. Servera med sallad, bröd och en klick crème fraiche med smak av franska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Lammkorvs- och kantarellpasta

Ingredienser

4 portioner
350 g  pasta (gärna fullkorn)
1   stor morot
1   späd purjolök
1   burk kantareller (à ca 200 g)
300 - 400 g  lammkorv
1 msk  rapsolja
salt och peppar
1   burk crème fraiche franska örter (à 2 dl)

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche, smaksätt med örter.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), smaksätt med örter. Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2840 KJ / 679 kCal

Testa liknande recept

Ljummen bönsallad med lammkorv och mandel
Betyg 2.8 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med champinjoner, haricots verts och pasta
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med grynmix och spenat
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med tzatziki och bakad tomat
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkorv med linser och rostad potatis
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga