Lammkorvs- och kantarellpasta

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Lammkorvs- och kantarellpasta

Denna fantastiska lammkorvs- och kantarellpasta gör du på ett kick till lunch. Superenkelt att bara fräsa grönsaker, svamp och korv och sedan blanda med nykokt pasta. Servera med sallad, bröd och en klick crème fraiche med smak av franska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Lammkorvs- och kantarellpasta

Ingredienser

4 portioner
350 g pasta (gärna fullkorn)
1 stor morot
1 späd purjolök
1 burk kantareller (à ca 200 g)
300 - 400 g lammkorv
1 msk rapsolja
salt
peppar
1 burk crème fraiche franska örter (à 2 dl)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2840 KJ / 679 kCal

Testa liknande recept

Lammkorv med champinjoner, haricots verts och pasta
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med grynmix och spenat
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med tzatziki och bakad tomat
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkorv med rostad snackpaprika och rökt paprikayoghurt
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ljummen bönsallad med lammkorv och mandel
Betyg 2.8 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med rotfruktsstomp och senap
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga