Lammkorvs- och kantarellpasta

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lammkorvs- och kantarellpasta

Denna fantastiska lammkorvs- och kantarellpasta gör du på ett kick till lunch. Superenkelt att bara fräsa grönsaker, svamp och korv och sedan blanda med nykokt pasta. Servera med sallad, bröd och en klick crème fraiche med smak av franska örter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Lammkorvs- och kantarellpasta

Ingredienser

4 portioner
350 g pasta (gärna fullkorn)
1 stor morot
1 späd purjolök
1 burk kantareller (à ca 200 g)
300 - 400 g lammkorv
1 msk rapsolja
salt
peppar
1 burk crème fraiche franska örter (à 2 dl)

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2840 KJ / 679 kCal

Testa liknande recept

  • Lammkorv med tzatziki och bakad tomat
    Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammkorv med grynmix och spenat
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lammkorv med linser och rostad potatis
    Betyg 3.5 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad