Den här rätten på lammkorv med risoni och ricotta tillagas snabbt och enkelt. Lök fräses i en kastrull innan risoni, buljong och tomater tillsätts och får koka några minuter. Korven hettas upp i en stekpanna tills den fått färg och då kan du passa på att koka bönorna. Servera med en klick ricotta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen och korven.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt risonipastan mot quinoa eller ris.
Gör äggfri: kontrollera att risonin inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Som glutenfritt alternativ att använda quinoa och ris är ganska tråkigt om resten av familjen ska ha risoni. Så vi använde Schär Capelli d Angelo till alla i stället för risoni.
Anders
2015-02-24Ska nog vara 3 dl, för det är det som står i PDF:en som följer med Matkassen =). Vi gjorde med tre och det funkade jättebra! (Borde ändras i det här receptet)
Jerker
2015-02-18Gjorde precis med 1dl risoni och det blev bra.
Oskar
2015-02-17