Lammkorv med majs- och potatissallad
En middag du lagar på ett kick, full av rustika smaker som värmer gott på ruggiga dagar. Den krämiga potatissalladen får du till genom att blanda kokta potatisbitar med en röra av kvarg, majs och paprika, kryddad med grov senap. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2013
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
2 rödlökar
1 röd paprika
340 g majskorn
2 1/2 dl kvarg
2 tsk senap (gärna grov)
salt och peppar
2 förp lammkorv (à 240 g)
1 tsk olivolja
65 g rucola
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri kvarg. Använd korv utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd korv utan mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2759 KJ / 659 kCal
Fett29.5 g
Kolhydrater64.9 g
Protein29.5 g
Kommentarer