Lammkebab med tabbouleh

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Lammkebab med tabbouleh

Ett snabblagat och matigt recept på lammkebab med tabbouleh. Du gör det av bland annat lammfärs, linser, vitlök, bulgur, tomat, mynta och citron. Smakrikt och mättande!

Lammkebab med tabbouleh

Ingredienser

4 portioner
400 g  lammfärs
2 dl  kokta röda linser
1/2 msk  majsstärkelse
1   vitlöksklyfta
2 tsk  spiskummin
1 tsk  salt
1 krm  cayennepeppar

Tabbouleh

2 dl  kokt bulgur
4   tomater
2   rödlökar
50 g  bladpersilja
1   kruka färsk mynta
1/2 dl  olivolja
1/2 dl  citronsaft
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Gör glutenfri: Byt ut bulgur mot quinoa.

Gör så här

Tips

Det går bra att byta ut lammfärsen mot nöt- eller kycklingfärs om man önskar!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bulgur med linser ”Mujadara”
Betyg 3.1 av 5.
95 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Torsk med ”Marockotomater”
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgursallad med linser
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kofte med frukt och nötter i tomatsås
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebab med krispig rödkålsbulgur
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga