Lammkebab med tabbouleh

1
0
Lammkebab med tabbouleh

Ett snabblagat och matigt recept på lammkebab med tabbouleh. Du gör det av bland annat lammfärs, linser, vitlök, bulgur, tomat, mynta och citron. Smakrikt och mättande!

Lammkebab med tabbouleh

Ingredienser

4 portioner
400 g lammfärs
2 dl kokta röda linser
1/2 msk majsstärkelse
1 vitlöksklyfta
2 tsk spiskummin
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar

Tabbouleh

2 dl kokt bulgur
4 tomater
2 rödlökar
50 g bladpersilja
1 kruka färsk mynta
1/2 dl olivolja
1/2 dl citronsaft
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Gör glutenfri: Byt ut bulgur mot quinoa.

Gör så här

Tips

Det går bra att byta ut lammfärsen mot nöt- eller kycklingfärs om man önskar!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer