Lammkebab med tabbouleh

Ett snabblagat och matigt recept på lammkebab med tabbouleh. Du gör det av bland annat lammfärs, linser, vitlök, bulgur, tomat, mynta och citron. Smakrikt och mättande!

Ingredienser
4 portioner
400 g lammfärs
2 dl kokta röda linser
1/2 msk majsstärkelse
1 vitlöksklyfta
2 tsk spiskummin
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
Tabbouleh
2 dl kokt bulgur
4 tomater
2 rödlökar
50 g bladpersilja
1 kruka färsk mynta
1/2 dl olivolja
1/2 dl citronsaft
salt och peppar
För alla
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Gör glutenfri: Byt ut bulgur mot quinoa.
Gör så här
Tips
Det går bra att byta ut lammfärsen mot nöt- eller kycklingfärs om man önskar!
Har du lagat receptet?
Kommentarer