Lammgryta med parmaflarn

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
3
Lammgryta med parmaflarn

Är du sugen på en mustig och matig gryta? Testa att laga till lammgryta med parmaflarn. Grytan har bland annat smak av vitlök, timjan, oregano, parmaskinka, balsamvinäger och kalvfond. Servera lammgrytan med potatis och grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Lammgryta med parmaflarn

Ingredienser

4 portioner
600 g benfri lammstek
4 vitlöksklyftor
250 g schalottenlökar eller steklökar
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk timjan
1 tsk oregano
1 msk kalvfond
2 dl vatten
2 msk balsamvinäger
1 dl vispgrädde
4 skivor parmaskinka
2 tsk arrowrotsmjöl

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Lättlagat och mycket gott

Britt

2003-04-27

Det var inte alls svårt att göra.

Carina

2002-11-05

Det var inte alls svårt att göra.

Carina

2002-11-05

Testa liknande recept

Saftig lammstek med äpplen
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammgryta med fikon och mandlar
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad lammstek
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vårig lammgryta med örter
Betyg 4.3 av 5.
39 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marockansk Lammstek
Betyg 2.8 av 5.
89 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammgryta
Betyg 3.8 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga