Kvällens middag är inspirerad av Grekland. Smaksätt lammfärsen med dijonsenap och oregano innan du formar till biffar och steker. Servera med morotstzatzikin, vildris och paprika i vinägrett.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2018
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergoda lammfärsbiffar, det här receptet följer vi fler gånger.
Carina
2023-01-22Jättegott! Gjorde biffarna utan ströbröd och vatten då vi inte hade ströbröd hemma. Blev saftiga och goda, passade bra ihop med morotststzatzikin
Emy
2022-10-06Biffarna har god smak och underbart saftiga. Detta recept kommer att användas igen
Tine
2022-08-24