Lammfärs och fetaost är typiska Medelhavssmaker som de flesta gillar. Här har vi valt att koka en snabb men god mangochutneysås till. Den passar fint till lammfärsbiffarna med sin sötsyrliga touch.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2012
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: Använd laktosfri fetaost och matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Uteslut fetaosten. Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: Uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marie
2023-01-13Bra. Gjorde på nötfärs o så kanske smaken blir lite annorlunda. Fårostsmaken försvann lite. Biffarna ville gärna bränna fast. Potatisen blev tipptopp. Gott m lite vitlökston. Tomatsåsen god men lite svår att balansera det söta o salta.
Anna-leena
2022-09-18Mycket gott! Jag bytte ut osten i biffarna mot mixade soltorkade tomater och tillsatte 1 msk torkad timjan. Serveradr osten vid sidan om pga allergi. Haricot vertsen blev lyckade. Där dubblade jag mängden vinäger.
Elisabeth
2021-05-30Mycket gott och lättlagat!