Lakritsfudge med turkisk peppar

Lakrits och choklad är en kombo som man antingen älskar eller hatar. Med både mörk och ljus choklad samt sötad kondenserad mjölk får denna lakritsfudge med turkisk peppar en extra god twist.

Gör så här
04:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per fudge på 20 bitar.
Energi396 KJ / 95 kCal
Fett5 g
Salt0.13 g
Kolhydrater11 g
Protein2 g
Kommentarer
6 stEnkla att göra och sååå goda. Gjorde dubbel sats för att använda hela burken kond. mjölk. 300 g mörk choklad (dock ej 70 %) och 100 g mjölkchoklad. Skippade vaniljsocker då det känns helt överflödigt - sött nog ändå.
Charlotta
Lätta att göra och sååå goda.
Katarina
Den stelnar inte, vad gör jag för fel?
Anette
Jag tog en hel påse turkisk peppar i smeten. Hade sedan lakritsströssel ovanpå. De blev supergoda!!
Emmy
Goda men av ngn anledning så börjar lakritsen "blöda" efter att par dagar... Som om turkiska pepparn lösts upp och bara blir kladd.
Fredrik
Hej Fredrik! Tack för din kommentar och ursäkta sent svar. Vi upplevde samma sak och har därför ändrat att fudgen ska stelna i rumstemperatur. God blir den ju oavsett hur man låter den stelna, eller hur? Hälsningar Elina
ICA-köket
Fantastiskt god !
Eva