Lågtempererade revben i ugn

Möra och goda revbensspjäll som tillagas länge på låg temperatur är svåra att slå – särskilt när de avslutas med en smakrik glaze bestående av bland annat äppeljuice, soja, honung, ingefära, dijonsenap och äppelmos. Perfekt inslag på julbordet!

Gör så här
07:00:00
00:06:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2249 KJ / 537 kCal
Fett35 g
Salt1.5 g
Kolhydrater12 g
Protein45 g
Kommentar
1 stHur kan man anpassa receptet till ca 1kg revbenspjäll? Jag utgår från att det påverkar tillagningstiden.
Linda
Hej Linda! Det är inte så stor skillnad i tjockleken på revbenen. Utan de är skurna i bitar som gör vikt skillnad. Tidsmässigt blir det ingen större skillnad tack vare den låga temperaturen på ugnen. Hälsningar Niclas
ICA-köket