En väldigt god mexikoinspirerad kycklingwrap med krispiga grönsaker, tunt skivad kryddig kyckling och en ljuvlig guacamole. Den ugnsrostade sötpotatisen är god till och gör rätten extra färgsprakande.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2016
Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lisa
2021-06-04Super gott, kycklingen smakar lite som en mild tacokryddning så rekommenderar att krydda mer om man vill ha lite mer smak. Tips är att röra om i sötpotatisen efter halva tiden samt att under de sista minutrarna sätta på grillfunktionen på ungen för extra krispig sötpotatis.
Sheida
2021-04-01Behöver mer kryddning
Sandra
2020-09-02Man måste typ fyrdubbla kryddorna. Vi tyckte det var lite för milda smaker så det var gott addera styrka :)