Het wrap med kycklingfilé eller kalkonfilé, chimichurri, tomat och sockerärter | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Het wrap med kycklingfilé eller kalkonfilé, chimichurri, tomat och sockerärter

Ett härligt tillbehör till bland annat grillspett och annat kött. Chimichurri är mycket lättlagat och du behöver ingredienser som rödlök, vitlök, röd chili, olivolja och rödvinsvinäger. En riktig smakförhöjare till bland annat karrégrillspett.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Chimichurri: Skala och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Blanda lök, vitlök, chili, örter, spiskummin, rödvinsvinäger och olivolja. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Skiva tomaterna och strimla sockerärterna. Värm tortillabröden på grillen.
  3. Toppa bröden med sallad, skivad grillad kycklingfilé eller kalkonfilé, chimichurri, tomater och sockerärter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 tomater
  • 150 g sockerärtor
Chimichurri
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad färsk oregano eller koriander
  • 2 tsk spiskummin
  • 4 tsk rödvinsvinäger
  • 1 dl olivolja
  • salt och peppar
Till servering
  • grillad kycklingfilé eller kalkonfilè
  • sallad
  • tortillabröd
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Kycklingbröstfilé

5:- Rabatt

Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g

Mer info