Kycklingspett med parmesan och blomkålscrème
En spännande blomkålscrème som du får genom att blanda den frästa löken med grädde, mjölk och blomkål. Mixa till en jämn konsistens och komplettera med underbar smak från basilikan. Servera krämen med kycklingspetten och toppa med riven parmesan.
Ingredienser
4 portioner
400 g kycklinglårfilé
8 träspett
2 msk olivolja
100 g flagad parmesan till servering
Blomkålscrème
1 schalottenlök
1 msk olivolja
200 g blomkål i buketter
1 dl grädde
1/2 dl mjölk
1 kruka basilika
salt
svartpeppar
socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Detta var ett underligt recept. Det räcker definitivt inte till fyra personer. Det är är till och med i underkant för två personer. Kycklingen måste vara i ugnen betydligt längre och kryddningen i receptet ger en tämligen tråkig blomkålscreme. Det var inte på något sätt äckligt, men det finns betydligt roligare, godare, billigare och snabbare recept på ica.se som du gör bättre i att prova.
Jezper
2009-01-20