Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Matig och färgglad sallad med spännande kamutvete som ger gott tugg. Koka gärna vetegrynen i grönsaksbuljong för mer smak. Rödkål och grönkål är supernyttigt och bidrar med härlig krispighet i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2014

Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl  kamutvete
1   grillad kyckling
1   rödlök
200 g  rödkål
75 g  grönkål
1 dl  färska eller frysta granatäppelkärnor
1 msk  olivolja
3 krm  salt

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: Ersätt kamutvete med t ex ris, quinoa eller bovete.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i kryddblandningen på kycklingen.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i kryddblandningen på kycklingen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grönkålssallad med granatäpple och valnötter
Betyg 4.6 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Granatäpple- och myntaswirl
Betyg 2.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinsallad med valnötter och granatäpple
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bowl med sötpotatis, kikärtor och fetaost
Betyg 4.3 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Silverlök och granatäpple
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga