Kycklingsallad från New York

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Kycklingsallad från New York

Kycklingsallad från New York är en matig och fräsch rätt med bland annat vildris, vindruvor och äpplen. Ingredienserna skapar tillsammans en spännande och smakrik rätt som är lika trevlig till lunch som middag.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998

Kycklingsallad från New York

Ingredienser

4 portioner
3 dl  äppeljuice
1 tsk  salt
några pepparkorn
4   kycklingbröst (med skinn och ben)
2 dl  vildrisblandning
200 g  gröna druvor
2   äpplen
1   selleristjälk
1 dl  lättmajonnäs
1 dl  lätt crème fraiche
1/2 tsk  örtpeppar
1 krm  kanel
1 dl  pinjenötter
8   salladsblad

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

mycket bra recept. kyckling kokt i äpplejuice mycket gott

Ove

2017-08-13

Testa liknande recept

Sommarkålssallad med druvor, kapris och brynt smör
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Slush med sötmelon, druvor och hallon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grape- och druvjuice
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vaniljfromage med blandade druvor
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktig couscous med orientaliska kryddor
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chutneystekta kycklingbröst med kryddigt matvete
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga