Kycklingsallad från New York
Kycklingsallad från New York är en matig och fräsch rätt med bland annat vildris, vindruvor och äpplen. Ingredienserna skapar tillsammans en spännande och smakrik rätt som är lika trevlig till lunch som middag.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998
Ingredienser
4 portioner
3 dl äppeljuice
1 tsk salt
några pepparkorn
4 kycklingbröst (med skinn och ben)
2 dl vildrisblandning
200 g gröna druvor
2 äpplen
1 selleristjälk
1 dl lättmajonnäs
1 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk örtpeppar
1 krm kanel
1 dl pinjenötter
8 salladsblad
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
mycket bra recept. kyckling kokt i äpplejuice mycket gott
Ove
2017-08-13