Kycklingsallad från New York

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Kycklingsallad från New York

Kycklingsallad från New York är en matig och fräsch rätt med bland annat vildris, vindruvor och äpplen. Ingredienserna skapar tillsammans en spännande och smakrik rätt som är lika trevlig till lunch som middag.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998

Kycklingsallad från New York

Ingredienser

4 portioner
3 dl äppeljuice
1 tsk salt
några pepparkorn
4 kycklingbröst (med skinn och ben)
2 dl vildrisblandning
200 g gröna druvor
2 äpplen
1 selleristjälk
1 dl lättmajonnäs
1 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk örtpeppar
1 krm kanel
1 dl pinjenötter
8 salladsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

mycket bra recept. kyckling kokt i äpplejuice mycket gott

Ove

2017-08-13

Testa liknande recept

Bruschetta med kanelfrästa druvor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarkålssallad med druvor, kapris och brynt smör
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grape- och druvjuice
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Slush med sötmelon, druvor och hallon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vindruvemix- Juice med druvor, citron och morötter
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga