Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
0
Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Ett lite annorlunda recept på den ljuvliga smörsåsen beurre blanc – här på ett nytt vis med hackade vindruvor, gräslök och rom eller kaviar. En sås som passar perfekt till fisk!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Ingredienser

4 portioner
1/2   bananschalottenlök
1 dl  vitt vin
1 msk  vitvinsvinäger
250 g  rumsvarmt smör
1 dl  kvartade kärnfria druvor
2 msk  forell- regnbågsrom eller tångkaviar
2 msk  finskuren gräslök
salt

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Gör så här

Receptet är för 4 port och ger ca 3dl sås.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2058 KJ / 492 kCal
Fett51 g
Salt1.26 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Grillad fläskkarrésallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Slush med sötmelon, druvor och hallon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grape- och druvjuice
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sommarkålssallad med druvor, kapris och brynt smör
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bruschetta med kanelfrästa druvor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vaniljfromage med blandade druvor
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga