Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

5
0
Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Ett lite annorlunda recept på den ljuvliga smörsåsen beurre blanc – här på ett nytt vis med hackade vindruvor, gräslök och rom eller kaviar. En sås som passar perfekt till fisk!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Beurre Blanc med druvor, regnbågsrom och gräslök

Ingredienser

4 portioner
1/2 bananschalottenlök
1 dl vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
250 g rumsvarmt smör
1 dl kvartade kärnfria druvor
2 msk forell- regnbågsrom eller tångkaviar
2 msk finskuren gräslök
salt

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2058 KJ / 492 kCal
Fett 51 g
Salt 1.26 g
Kolhydrater 4 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden