Anchochilirub | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Anchochilirub

Den här anchochiliblandningen har hämtat inspiration från Sydamerika. Lagom het och eldigt röd passar den riktigt bra till kyckling. Gnugga in kryddblandningen ordentligt innan du steker eller grillar!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1.  Blanda kryddorna.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 tsk anchochilipulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1/2 tsk rökt paprikapulver
  • 1/2 tsk malen kanel
Lägg till i inköpslistan