Anchochilirub
![Anchochilirub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_115090/cf_259/anchochilirub.jpg)
Den här anchochiliblandningen har hämtat inspiration från Sydamerika. Lagom het och eldigt röd passar den riktigt bra till kyckling. Gnugga in kryddblandningen ordentligt innan du steker eller grillar!
![Anchochilirub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_115090/cf_259/anchochilirub.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 tsk anchochilipulver
1 tsk malen spiskummin
1/2 tsk rökt paprikapulver
1/2 tsk malen kanel
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer