Anchochilirub

Betyg 1.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Anchochilirub

Den här anchochiliblandningen har hämtat inspiration från Sydamerika. Lagom het och eldigt röd passar den riktigt bra till kyckling. Gnugga in kryddblandningen ordentligt innan du steker eller grillar!

Anchochilirub

Ingredienser

4 portioner
1 tsk  anchochilipulver
1 tsk  malen spiskummin
1/2 tsk  rökt paprikapulver
1/2 tsk  malen kanel

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kycklingrub med anchochili
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Paprika- och chilirub
Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling-rub
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkålsrub med muskot och stjärnanis
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Barbecue-sås för konnässörer
Betyg 3.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga