Anchochilirub

Betyg 1.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Anchochilirub

Den här anchochiliblandningen har hämtat inspiration från Sydamerika. Lagom het och eldigt röd passar den riktigt bra till kyckling. Gnugga in kryddblandningen ordentligt innan du steker eller grillar!

Anchochilirub

Ingredienser

4 portioner
1 tsk anchochilipulver
1 tsk malen spiskummin
1/2 tsk rökt paprikapulver
1/2 tsk malen kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.9 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kycklingrub med anchochili
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Paprika- och chilirub
Betyg 2.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling-rub
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fänkålsrub med muskot och stjärnanis
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Barbecue-sås för konnässörer
Betyg 3.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad