Kycklingpasta med mozzarella

Med några smarta knep kan du trolla fram en enkel men god pastarätt på en kvart. Ta genvägen med färdigstrimlad kycklingfilé och en förpackning tomatsås med vitlökssmak. Toppa hela härligheten med mycket mozzarella och krispig, vitaminrik paprika och middagen är redo att avnjutas.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2018

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2741 KJ / 656 kCal
Fett21 g
Salt4.08 g
Kolhydrater64 g
Protein49 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
14 stReceptet hade gärna fått vara mer tydligt skrivet. Hade matyoghurt över hemma så tog det istället för mjölken, bara höftade nåt som kändes lagomt!. Lade till tomatpure i såsen. Lade ena mozzarellan (bitar) i såsen på slutet så det skulle smälta lite. Kändes som den andra skulle bli för mycket, så jag delade den i bitar och lade som ett lock över (gjorde matlådor). Nästa gång ska jag prova med bara 1 mozzarella (4 portioner) och kanske någon starkare krydda till kycklingen.
Vilhelmina
Hej Vilhelmina! Håller helt med om rörigheten i texten. Nu är receptet lite tydligare skrivet. Hälsningar Harriet
ICA-köket
Gick att äta men inget vi kommer göra igen. Tyckte det var märkligt med mozzarellan och den råa paprikan bredvid. Skulle jag lagat detta skulle jag haft i mozzarellan i såsen på slutet så den började började smälta lagom till servering. Det var min sambo som lagade maten idag.
Camilla
Kryddade lite extra med örter och en halv hönsbuljongtärning.
Per