Här har du en härlig kycklingpasta med aubergine som går snabbt att tillaga. Blanda samman din stekta kyckling med lök, aubergine och salt bacon i en mumsig basilika- och tomatsås som du direkt serverar med nykokt pasta. Servera och hugg in!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2011
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mikael
2020-09-02Meh! Tomat måste koka mycket längre och den saknar helt bas. Tips: lägg till buljongtärning eller fond och lyxa ev med grädde. Ökar smaken men inte tillagningstid men on du låter det puttra lite längre så blir det också bättre.
Annelie
2013-01-24Jätte gott jag hade fyllda pastakuddar till. Lätt vardags middag ,blir fler gånger hemma hos mig
Krister
2011-11-30Tyvärr ingen höjdare hos oss, auberginen kändes inte bra i såsen fast vi normal äter ganska mkt auberginer i annan mat.