Sallad med ädelost, päron och kycklinglever

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Sallad med ädelost, päron och kycklinglever

Sallad med ädelost, päron och kycklinglever är en charmant sallad med sälta. Bacon och rädisor tillför prima smak till salladen. Du rör lätt ihop en god dressing av balsamvinäger och olivolja.

Sallad med ädelost, päron och kycklinglever

Ingredienser

4 portioner
2   påsar blandad sallad (à 70 g)
1   knippe rädisor
2   päron
2   tomater
140 g  ädelost
1 msk  balsamvinäger
3 msk  olivolja
1   paket tärnat bacon
400 g  kycklinglever
1 msk  matfett
salt och peppar

För alla

Gör mjölkproteinfri: byt ut ädelosten mot sojapålägg med lämplig smak. Välj mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Har du plockat svamp? Lägg till svamp i salladen!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karamelliserade päron med ädelost
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och pepparkaksstubbe
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pizza med bacon, päron och ädelost
Betyg 4.6 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päron- och ädelostflarn
Betyg 2.8 av 5.
110 personer har röstat
Under 30 min att tillaga