Sallad med ädelost, päron och kycklinglever
Sallad med ädelost, päron och kycklinglever är en charmant sallad med sälta. Bacon och rädisor tillför prima smak till salladen. Du rör lätt ihop en god dressing av balsamvinäger och olivolja.
Ingredienser
4 portioner
2 påsar blandad sallad (à 70 g)
1 knippe rädisor
2 päron
2 tomater
140 g ädelost
1 msk balsamvinäger
3 msk olivolja
1 paket tärnat bacon
400 g kycklinglever
1 msk matfett
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Var för går det inte att skiva ut receptet och hur man till lagar rätten 😡
Kurt
2024-07-23Hej Kurt! Om du letar efter den röda knappen där det står GILLA på skärmen, så har du en knapp med tre prickar på bredvid. Tryck på den så kan du välja att skriva ut. Hoppas det löser sig. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-07-24Väldigt , väldigt gott
Kurt
2024-07-23