Sallad med ädelost, päron och kycklinglever
Sallad med ädelost, päron och kycklinglever är en charmant sallad med sälta. Bacon och rädisor tillför prima smak till salladen. Du rör lätt ihop en god dressing av balsamvinäger och olivolja.
Ingredienser
4 portioner
2 påsar blandad sallad (à 70 g)
1 knippe rädisor
2 päron
2 tomater
140 g ädelost
1 msk balsamvinäger
3 msk olivolja
1 paket tärnat bacon
400 g kycklinglever
1 msk matfett
salt och peppar
För alla
Gör mjölkproteinfri: byt ut ädelosten mot sojapålägg med lämplig smak. Välj mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Har du plockat svamp? Lägg till svamp i salladen!
Har du lagat receptet?
Kommentarer