Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Kycklinglårfilé med ost och potatisgnocchi

Lyxigt recept på saftig kycklinglårfilé med ost och potatisgnocchi. Du gör rätten av bland annat kyckling, färskost med soltorkade tomater, potatisgnocchi, citron och rucola. Stiligt och mättande!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Fyll kycklinglårfiléerna med osten och rulla/vik ihop dem och fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar.
  3. Bryn dem i matfettet i en stekpanna och lägg i en ugnssäker form. Sätt in mitt i ugnen 15-20 minuter eller tills innertemperaturen är 72°C.
  4. Koka potatisgnocchin enligt förpackningens anvisning. Blanda dem med olivolja, citron, salt och peppar. Vänd ner rucolan.
  5. Servera kycklinglårfiléerna med potatisgnocchi.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g kycklinglårfilé
  • 200 g färskost med soltorkade tomater
  • salt och peppar
  • 1 msk matfett
  • 500 g potatisgnocchi
  • 1/2 dl olivolja
  • 1/2 citron
  • 70 g ruccola
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?