Denna förstklassiga kycklinggryta kan du med fördel göra nästan helt klar någon dag före ska avnjutas. Din gryta får sin karaktäristiska, heta smak av chilifrukt före den serveras med krämig avokado, ost, syrlig lime och stekta tortilla sticks.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri tortilla.
Gör laktosfri: välj ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ, t ex tofu.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag hoppade över anchorchilin. Har tänkt mixa de överblivna grönsakerna till en soppa (tar bort lagerbladen först).
Annika
2011-12-11Varför använder man torkad anchorchili i receptet? Har varit i tre butiker och ingen har hört talas om detta!
Karin
2011-12-10Blev bjuden på detta och det var verkligen jättegott!
Berit
2011-12-04