Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kycklingfilégryta med bambuskott och röd curry

Het thailändsk kycklinggryta med bambuskott och röd curry - en riktig smakkick! Servera tillsammans med jasminris och en fräsch sallad av isbergssallad, färsk ananas och gurka.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär kycklingfilén i strimlor.
  2. Stek köttet i oljan tills det är klart.
  3. Tillsätt röd curry och avrunna bambuskott. Koka ca 5 minuter.
  4. Servera med jasminris och en sallad med isbergssallad, färsk ananas och gurka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g kycklingfilé
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk röd curry med pumpa, grytbas (à 400 ml)
  • 2 burkar bambuskott (à 227 g)
  • thaibasilika
Till servering
  • jasminris
  • blandad sallad
Lägg till i inköpslistan