Het thailändsk kycklinggryta med bambuskott och röd curry - en riktig smakkick! Servera tillsammans med jasminris och en fräsch sallad av isbergssallad, färsk ananas och gurka.
Ingredienser
4 portioner
500 g kycklingfilé
2 msk olivolja
1 burk röd curry med pumpa, grytbas (à 400 ml)
2 burkar bambuskott (à 227 g)
thaibasilika
Till servering
jasminris
blandad sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 1.8 av 5.
55 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Mycket gott. Tack för receptet
Monica
2008-09-14
Jättegott o snabblagat,har man som vi barn som är känsliga för den starka kryddningen så tillsatte jag en burk kokosmjölk så blev det lite mildare!
Kommentarer
Mycket gott. Tack för receptet
Monica
2008-09-14Jättegott o snabblagat,har man som vi barn som är känsliga för den starka kryddningen så tillsatte jag en burk kokosmjölk så blev det lite mildare!
Johan
2006-11-19