Kycklingfiléer med mango- och gurkraita
Läcker kycklingfilé som du serverar med sötsura tomater och en mango- och gurkraita på sidan om. Raitan ger ett fräscht inslag till rättens annars heta toner och kan förberedas dagen innan.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (à ca 150 g)
1 msk olja
Raita
1 mango
1 gurka
5 myntablad
1 krm spiskummin
2 dl naturell yoghurt
Sötsura tomater
12 körsbärstomater
1/2 krm chilipeppar
1/2 dl tomatjuice
2 msk färskpressad citronjuice
1 msk strösocker
1 msk finhackat äpple
1 msk finhackad schalottenlök
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Vi hade klyftpotatis till om man vill ha en mer mättande rätt
Maud
2007-07-17Ingredienslista saknas...
Anneli
2006-01-07Ingredienslista saknas...
Anneli
2006-01-07