Krämig kycklingfilé med persiljetäcke är en lättlagad rätt som uppskattas av alla åldrar. Kycklingen med härligt täcke av crème fraiche, skinka, ost och persilja tillagas i ugn. Serveras med ris på franskt vis!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2007
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Christina
2021-10-10Min nya favorit. Och bli det över går det bra att frysa. Lika gott.
Janna
2021-01-05Jättegott! Och bra om man ska göra till många gäster. Jag har pressad potatis istället för ris. Rekommenderas.
Åsa
2011-03-17Så god och enkel kalasmat! Enkel att förbereda och gick snabbt att laga. Körde tärnad bacon istället för skinkan med lyckat resultat. Gjorde 2/3 av recepter och var perfekt till 5 personer som inte "petar" i maten. Hade enkel grönsallad till det rätt mäktiga riset. Kommer vi garanterat att göra igen.